/
/
ЗУПИНІТЬ ЧАС ДЛЯ ФАСАДУ ВАШОГО БУДИНКУ З FASIDING!

ЗУПИНІТЬ ЧАС ДЛЯ ФАСАДУ ВАШОГО БУДИНКУ З FASIDING!

Довговічний фасад Вашого будинку.

Кожен хоче, щоб фасад його будинку виглядав гарно і доглянуто. Люди століттями вигадували все нові й нові способи облицювання. Сьогодні найсучаснішим і універсальним способом обшивки фасаду є сайдинг.

У колекції сайдингу FaSiding широка палітра натуральних кольорів, яка дозволить з легкістю створити затишний і акуратний стиль для Вашого будинку.

Безумовною перевагою продукції FaSiding є якість матеріалу, з якого вона виготовлена.

Варто відзначити його основні переваги:

Міцність
Панелі FaSiding виготовлені з надійного практичного матеріалу, стійкого до механічних навантажень та ушкоджень. Міцність досягається за рахунок методу виготовлення – коекструзії, тобто сплаву двох різних мас. Одна використовується для зовнішнього шару і відповідає за стійкість кольору до вигоряння і лущення. А друга – для внутрішнього, завдяки чому сайдинг має жорстку конструкцію.

Довговічність і кольоростійкість.
Матеріал не втрачає свого зовнішнього вигляду під впливом перепадів температур, а також йому не страшні цвіль і грибок. Він не лущиться, не тріскається і не втрачає яскравості, як це відбувається зі штукатуркою.

Виробник гарантує незмінність зовнішнього вигляду виробу протягом 25 років!Ксенотест

Уся гамма продукції FaSiding пройшла ксенотест – ретельне тестування в Німеччині на стійкість до зовнішніх умов. У спеціальних лабораторних умовах моделюється вплив ультрафіолету, суворого клімату, високої вологості. Офіційний висновок підтверджує, що панелі FaSiding гарантовано зберігають насиченість кольору без вигоряння протягом 25 років навіть в найжорсткіших природних умовах.

Інші переваги продукції FaSiding:

• тепла приємна гамма кольорів, природні відтінки;
• екологічність та пожежна безпека;
• простота і швидкість монтажу навіть своїми силами за рахунок легкості матеріалу, докладним інструкціям і комплектуючим

Рейтинг статьи:
/5
Видео
Розкажи
про новину
Задайте питання нашим експертам!
Задайте вопросы нашим экспертам!
0